UDTALELSER
FRA TIDLIGERE KLIENTER

Hvis jeg får en tanke om at jeg kan blive syg, lader jeg den bare være. Så forsvinder den af sig selv.

Pige på 9 år med helbredsangst, gennemført et metakognitivt terapiforløb

Min datter har fået hjælp til at regulere sine vrede følelser og er kommet meget mere i ligevægt. Det er dejligt både for hende selv og for os andre i familien.

Mor til pige på 8 år med problemer med vrede

Det kan godt være at andre kigger på mig og hva’ så?

Pige på 15 år med social angst

Vores datter havde rigtig mange bekymringer som voksede i hende: hvad hvis nu jeg bliver blind, at I ikke er mine forældre, at der kommer en tyv…. Ved hjælp af enkle redskaber har hun lært at flytte sin opmærksomhed, og gør nu de ting som har betydning for hende. Vi har fået en helt anden pige.

Forældre til en pige på 10 år

Jeg har lært at en tanke kun en er tanke. Jeg har fået kontrol over mine tanker, og bruger ikke længere en masse tid på at gruble. Jeg er gået fra at have indre fokus til ydre fokus, har fået mere energi og er blevet glad igen.

Ung, som har gennemført et metakognitiv forløb pga. depression

Min søn har lært at det er ’Monsteret’, der bilder ham ind, at der er noget at være bange for. Nu har han meget lettere ved at slippe en bekymring. Vi har som forældre fået enkle værktøjer, der hjælper hele familien til en mere rolig hverdag.

Mor til dreng på 7 år med mange bekymringer

Jeg har lært ikke at bekymre mig om ting, jeg ikke kan gøre noget ved. Og jeg har lært at skelne mellem hvad der er voksen-ting og hvad der er børne-ting. Og fremfor alt, at flytte fokus fra bekymrende tanker til det der sker omkring mig.

Pige på 11 år der har gennemført et ACT forløb

Vores datter havde det rigtigt svært i afleverings situationer og være væk fra os. Nu går hun tryg og rolig selv ind i skolen, og har mange legeaftaler udenfor hjemmet. Vi kalder det drilletanker, hvis hun får en bekymring, der ikke har hold i virkeligheden.

Forældre til pige på 9 år

Min datter på 18 år var bange for at se og høre om blod og kunne ligefrem besvime. Hun var ved at tage kørekort, men manglede det obligatoriske førstehjælpskursus. Hun havde store bekymringer omkring kurset, og om hun kunne gennemføre det. Dorthe hjalp hende til at kunne gennemføre kurset, og det var en stolt datter der kom hjem.

 

Mor til pige på 18 år

KONTAKT MIG

Udfyld formularen herunder, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

10 + 8 =

Psykolog, cand. psych. Dorthe Thomsen

Telefon: 24 21 21 73
Mail: psykolog@dorthethomsen.dk

CVR: 35 08 64 63

Dorthe Thomsens Psykologpraksis er reklamebeskyttet.

 

Adresse

Espevej 11, Kattrup, 8732 Hovedgård, Horsens kommune.

Hovedgård ligger mellem Skanderborg og Horsens. Tæt på Aarhus og Vejle.