Stress

Stress er et stort problem i hverdagen for rigtig mange mennesker

 

Vi kender alle det at have for meget for. Vi når ikke at gøre tingene færdige på en ordentlig måde. Vi er ikke tilfredse. Vi føler ikke at vi har kontrol over vores tid, og det vi laver. Vi har måske svært ved at sige nej. Når vi over en længere tid udsættes for mere pres end vi kan magte, kan vi opleve fysiske gener som hovedpine, uro, søvnløshed og hjertebanken. Vi kan have problemer med at huske og koncentrere os, og vi føler os trætte og energiforladte. Måske bliver vi aggressive eller depressive. Stress som ikke tages alvorligt kan føre til en depression.

Jeg kan hjælpe dig med at skabe indsigt i de problematikker, der kan være grund til at du er i en stresstilstand. Og jeg kan hjælpe dig med lave ændringer, som kan føre til at du oplever bedre balance mellem de krav både du selv og andre stiller dig, og det du reelt kan magte. Og ikke mindst kan jeg give dig teknikker til at du lærer at leve i nuet og ikke bekymrer dig om dagen i morgen.

 

Vores digitale vaner kan give os stress

Vi er heldigvis ved at blive opmærksomme på, hvordan vores digitale vaner kan give os stress. Fordi vi kan være på hele tiden, føler vi at vi skal være på hele tiden; tjekke mails og besvare dem stort set døgnet rundt. Opdatere profiler på de sociale medier og “like” andres billeder. Læse nyheder døgnet rundt og bruge vores mobiltelefon som vækkeur. Vores mobiltelefon kan næsten tage magten fra os, fordi vi føler, at vi skal have den på os døgnet rundt, for ikke at gå glip af noget.

 

Jeg kan hjælpe dig til at få en mere sund tilgang til de digitale medier.

 

Vil du vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med stress, ring eller skriv til mig!