Godt selvværd for unge – miniforløb

Godt selvværd for unge

 

Har dit barn problemer med selvværdet?

 

Mange unge føler sig usikre og har for mange negative tanker om sig selv. Lavt selvværd forhindrer unge i at gøre det de gerne vil, af frygt for ikke at slå til. I skolen kan de være stille i timerne og blandt kammerater tilbageholdende og lader andre bestemme. De kan have svært ved at få og fastholde venskaber af frygt for at blive afvist.

 

I forløbet arbejdes der med hvad selvværd er, hvordan lavt selvværd opstår og hvordan den unge får et bedre selvværd. Vi kommer ind på relevante emner som præstationsangst, social fobi, stress, copingstrategier som vejrtrækningsøvelser og mindfulness, og hvordan sociale medier kan være med til at præge den unges identitet i negativ retning.

 

Forløbet er individuelt. Der veksles mellem teori, dialog og øvelser. Den unge får hjemmearbejde for der består af læsning og øvelser.

 

Der tages udgangspunkt i bogen: Stop selvværdstyven. En guide til godt selvværd for unge af Kate Collins-Donnelly, Dansk Psykologisk Forlag. Bogen bedes indkøbt og medbringes hver gang.

 

Unge som har gennemført forløbet:

“Jeg har lært mig selv bedre at kende, og ved hvad jeg er god til, og hvad jeg kan blive bedre til.”

“Jeg har fundet ud af, at jeg er god nok som jeg er.”

“Jeg er bare mig selv, og er blevet ligeglad med hvad andre tænker om mig.”

 

Varighed og pris

For unge mellem 12 og 17 år: 5 sessioner á 60 min. Kr. 3.750,- Betales i 2 rater.

For unge fra 18 år: 3 sessioner á 60 min. Kr. 2.250,-. Betales i 2 rater.

 

Er du i tvivl om forløbet er noget for dit barn kan du bestille en forsamtale. Den er gratis hvis I vælger et forløb, ellers koster den kr. 750,-.

Forløbet tilpasses den enkelte med 2 til 3 uger mellem samtalerne.

Som alternativ tilbyder jeg Metakognitiv terapi til unge med selvværdsproblemer. I et metakognitivt forløb kommer vi til at arbejde med den unges tanker om sig selv.

Læs om Metakognitiv terapi.

 

Ring eller skriv for at høre mere!