Eksistentiel terapi - Dorthe Thomsens Psykologpraksis
21
page-template-default,page,page-id-21,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Eksistentiel terapi har fokus rettet mod din eksistens, mod dit liv.

 

Terapien kan hjælpe dig til at undersøge sider af din måde at være til stede i livet på – følelser, antagelser, adfærd, fysiske reaktioner m.v. Du kan blive mere bevidst om dig selv, og du kan blive i stand til at leve mere i overensstemmelse med dine værdier, antagelser og oplevelser.

 

Jeg anvender eksistentiel terapi når du har brug for at lære at anerkende og acceptere positive som negative episoder i dit liv. Særlig negative oplevelser i dit liv som kan give dig angst, skyldfølelse, fortvivlelse. Du har måske i en periode af dit liv gjort dig selv eller andre fortræd: været misbruger, været voldelig. Jeg kan hjælpe dig til at du får lettere ved at vedkende, acceptere og stå ved dine handlinger, også selvom du har såret andre mennesker. Ved eksistentiel terapi kigges der tilbage, men der kigges også frem: Hvordan vil du leve dit liv fremover?