Forside

Dorthe Thomsen psykolog

Klinikken er midlertidig lukket pga. sygdom

Hjælp dit barn med at overvinde angst!

Oplever du at dit barn stiller mange spørgsmål og ustandseligt skal beroliges, har svært ved at klare nye situationer, blive afleveret i skolen, sove ude, har tvangspræget adfærd, har lavt selvværd og præstationsangst eller er udpræget genert?

Klager dit barn over ondt i hovedet eller i maven, svimmelhed, er trist eller har humørsvingninger?

Jeg tilbyder et behandlingsforløb hvor du sammen med dit barn lærer at håndtere angst og bekymring ved hjælp af konkrete redskaber. Behandlingsforløbet er baseret på et veldokumenteret program som hedder Cool Kids.

Jeg har specialiseret mig i behandling af angstproblematikker og tilbyder samtaleterapi til børn, unge, voksne, par og familier i Hovedgård og Aarhus. Jeg har endvidere fokus på det særligt sensitive personlighedstræk. En samtale hos mig skal være en tryg og god oplevelse. Jeg lægger stor vægt på at du hurtigt opnår tillid til mig, således at jeg kan hjælpe dig med de ting, der kan være svære at snakke om. Jeg har tavshedspligt og hos mig behøver du ikke at opgive dit CPR-nummer og du behøver ingen henvisning fra din læge. Ønsker du samtaler hos en psykolog, hvor du ikke bliver registreret, kan du trygt henvende dig til mig. Intet er for stort eller småt at tale om. Og der er ingen tabuer. Jeg vil møde dig med respekt og en tro på at du er ekspert i dit eget liv.

Læs mere om miniforløbet: Godt selvværd for unge.

Du kan læse mere om hvem jeg er og hvad jeg kan hjælpe dig med her på siden.  Noget du vil spørge mig om? Send en mail eller ring til mig! Er jeg ikke lige ved telefonen, ringer jeg hurtigt tilbage.

Skærmbillede 2014-01-29 kl. 21.21.24
Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening